Eksekutif Jualan Coway – Komisen dari 1K – 20K sebulan‎ !!

Memperkenalkan dan mempromosikan produk syarikat kepada pelanggan.
Menjaga hubungan dengan pelanggan-pelanggan sedia ada
Membuat laporan mengenai jualan dan pelanggan
Kami mencari anda untuk mengisi kekosongan Jawatan Promoter (Sale Executive) Area Kuala Lumpur dan Selangor.


Produk Apa Yang Komisyen Besar Sangat Ni?

Produk dengan komisyen sangat lumayan ini adalah produk penapis air & udara Coway – sebab setiap kali anda jual – anda akan dapat 4 jenis komisyen

+ Basic Komisyen
+ Bonus Komisyen
+ Bonus Unit (RM800-2500)
+ Bonus Weekly Sales (RM500-2500)

Contoh Komisyen Produk Coway
(Tak Termasuk Bonus Unit & Weekly Sales)

Di bawah ini adalah contoh komisyen yang anda akan dapat.

Katakan anda jual Villaem (RM120 sebulan)

Customer bayar pada anda RM120 (bayaran bulan pertama), tapi komisyen yang anda dapat RM450!

Dengan Coway ni, kalau anda nak gaji RM3000++, anda cuma perlu jual 5 unit produk.

Jual 5 unit produk yang komisyen RM400 setiap satu, jual 5 unit dah dapat RM2000.

Lagi RM1000 Coway akan beri sebagai Perfomance Allowance menjadikan total komisyen anda RM3000!


Senang Tak Nak Jual Coway Ni?

Sebagai ejen baru, anda boleh sasarkan untuk capai 3 sales terlebih dahulu untuk capai komisyen RM2000++ pertaman anda.

Kemudian cuma tambah lagi 2 unit jualan untuk capai komisyen RM3000++

Kalau anda dah biasa menjual sebelum ini, target pada 3 orang ini je dulu.

+ Jual pada customer lama
+ Jual pada jiran
+ Jual pada sedara mara.

Tak Ada Pengalaman Menjual?

Sebagai ejen baru, anda akan diajarkan cara yang betul untuk menjual. sama ada secara online atau offline.

Online – group, Fb Ads, Fb profile
Offline – flyers, booth, face to face

Ejen yang mendaftar akan diberikan step-by-step untuk capai atleast 5 unit pertama dulu, kemudian biasanya ejen akan mahir untuk buat sales.

Komisyen Coway Untuk Beli Rumah & Kereta?

Antara kelebihan besar sebagai ejen Coway, selain komisyen yang lumayan, anda akan mendapat penyata komisyen setiap bulan  – sama macam payslip.

Komisyen masuk secara konsisten setiap bulan setiap 20hb.

Selesai 6 bulan anda cantikkan profil kewangan anda dengan Coway,

Anda dah boleh beli rumah dan kereta dengan income Coway anda.

Di bawah ini adalah pencapaian & Komisyen ejen Coway.

Work Smart – Jual Sikit Komisyen Banyak

Sama seperti anda juga, mereka yang mendaftar sebagai ejen Coway biasanya akan mempunyai keraguan.

Katakan anda hari ini cuma mendaftar sebagai ejen dropship, yang mana untung pun kecil, nak jual pun lebih senang dari Coway.

RM20 untung 1 sales

Anda nak untung bersih RM3000 sebulan, perlukan untuk capai 150 sales sebulan!

Dari anda fokus masa dan usaha anda menjual 150 unit sebulan tu, lebih baik fokus untuk dapat 10 sales Coway sebulan.

Gaji anda dah RM6K lebih!

Program Bimbingan Gaji RM5K – Buat Anda Yang Memerlukan

6 SEBAB, KENAPA ANDA HARUS BERSAMA KAMI ?

  • Kami team jualan No.1 Coway Malaysia.
  • Kami team yang menjana jualan dan berpendapatan paling tinggi di Coway.
  • Komisen dijana 100% dari jualan dan bukannya dari penajaan.
  • Kami mahir dalam bidang online marketing dan juga offline selama lebih 10 tahun.
  • Kami ajar anda teknik pemasaran dan jualan yang terbukti dan berkesan.
  • Kami digelar team PROFESSIONAL, FUN & CRAZY

MAHUKAH ANDA BERSAMA KAMI ?

Waktu Kerja yang Fleksible
Pendapatan yang lumayan
Team support dari syarikat
Kebajikan pekerja dijaga
Tempat kerja Meja Ofis disediakan
Training dan Latihan disediakan
Lokasi Temuduga di Taman Botanic Klang, Shah Alan dan seluruh
– wisma UOA, Jalan Pinang Kuala Lumpur.Lokasi Temuduga di Selangor
– Seksyen 7 Shah Alam.boleh wassap +6017 6804347 untuk tarikh dan masa sesuai. (maps/waze)RESUME : nazri.coway88
CALL : 017 6804347
spm/diploma/ijazah/master
 
Job Info:
    • Salary: RM 5 000 per month
    • Job Type: Executive
    • Contract Type: Full-time
    • Experience Level: Any
    • Category: Sales | Marketing/PR/Designers | Retail/Promoters
    • Language Skill: English | Bahasa Malaysia | Mandarin/Cantonese
  • Gender Preferred: All Genders
  • Own Transport: Motorcycle
  • Other Benefit: –
  • Job Location: Kuala Lumpur (Others)
  • Minimum Education Required: spm/diploma/ijazah/master
  • Nationality Preferred: Malaysians Only
  • Application Deadline: 31 Dec 2017
  • Email Address to Receive Resumes: nazri.coway88@gmail.com

Saya kongsikan 7 sebab utama kenapa Coway adalah bisnes yang terbaik pada masa kini.

  1. Komisen konsisten yang lumayan, RM300-RM1200 seunit & pasif hingga 11 bulan.
  2. Elaun RM800-RM2500 untuk ejen full time.
  3. Trip percutian 5 bintang ke seluruh dunia, 3 kali setahun.
  4. Overiding dan insentif untuk recruitment yang aktif.
  5. Masa kerja yang fleksibel. Tuan Puan uruskan order ikut masa sendiri, technician yang pasang dan servis.
  6. Peluang kenaikan pangkat sebagai pengurus jualan seawal 6 bulan.
  7. Latihan dan grup sokongan yang aktif untuk jana RM1,000 pertama.

Jika anda berminat untuk menjana pendapatan dengan menjadi Health Planner Coway, sila penuhkan maklumat di bawah atau hubungi Nazri ( Manager Intake 3.0 job vacancies) di talian 017 6804347 sekarang.